Inschrijven Dance2Demo

De digitale inschrijfmodule voor Dance2Demo 2017 is geopend!

Alle aangesloten KNGU clubs kunnen zich tot en met 2 november 2016 inschrijven voor de Dance2Demo 2017.
 
Ga naar het KNGU-Loket en log in met het relatienummer en wachtwoord van je club. Je kunt na inloggen direct van starten met inschrijven! Een uitleg over het gebruik van de digitale inschrijfmodule vind je hier. De digitale inschrijfmodule voor Dance2Demo sluit automatisch op 2 november a.s. Het getal achter de datum geeft het aantal Dance2Demo's per dag aan! Verder gelden de volgende voorwaarden:

  • Alle bij de KNGU aangesloten clubs kunnen zich als deelnemer inschrijven via het digitale inschrijfmodule. Als deelnemende vereniging mag men met maximaal zes nummers meedoen aan één Dance2Demo, voor de organiserende vereniging geldt een maximum van acht nummers. Bij een dubbele Dance2Demo wordt het aantal dansen verdubbeld.
  • Niet-KNGU leden kunnen zich door middel van een aparte procedure inschrijven. Zie button “Niet KNGU leden”.
  • Indien niet alle inschrijvingen geplaatst kunnen worden, krijgen KNGU-leden voorrang bij deelname.
  • Bij een drievoudige Dance2Demo blijft het maximale aantal dansen per vereniging per dag staan op 12 voor een deelnemende vereniging en 16 voor de organiserende vereniging. De mogelijkheid bestaat natuurlijk wel dat deze op zaterdag over drie voorstellingen verdeeld mogen worden.
  • Alle inschrijvingen vereisen een 1ste en een 2de keuze. Het is van belang dat je op beide dagen kan met je groepen. Het komt heel vaak voor dat een dag teveel inschrijvingen heeft en er een verdeling op tweede keuze gemaakt moet worden.
  • Elke dans mag je maar 1 keer laten zien op een Dance2Demo. Je mag dus geen dans van een vorig seizoen nóg een keer laten zien en je mag 1 dans niet inschrijven op meerdere Demo's.
  • Je mag wel met 1 groep meerdere dansen laten zien. Dus je kunt je bijvoorbeeld met drie groepen inschrijven voor zes dansen op één Dance2Demo. Overleg met je verenigings-collega's waar je welke groepen/dansen inschrijft, zo voorkom je dat er teveel dansen op een Demo komen te staan.

Let op: de deadline is ECHT de deadline. Kom je daarna nog met een inschrijving, dan wordt er niet gekeken naar je voorkeur, maar waar er nog plek is. Dan wordt je dus ingedeeld op een dag dat er nog plaats is voor jouw dansen. Bovendien betaal je dan € 5 meer per dans.