District Oost

Hieronder vind je het handboek van district Oost en hun maandelijkse digitale nieuwsbrief D.O.E.N.

Werkgebied
District Oost bestaat uit de provincies Overijssel, Gelderland en Flevoland.

Facebook en Twitter
Je kunt district Oost ook volgen op Facebook en Twitter.

Nieuwsbrief D.O.E.N
De digitale nieuwsbrieven vind je op de Nieuwspagina van district Oost. 

Handboek 2016-2017 district Oost
Download hier het nieuwe Handboek, seizoen 2016-2017 (versie 15-11-2016), met hierin belangrijke informatie over de deelname van de wedstrijden in dit district.

De meest actuele adresgegevens van de technische commissies vind je op deze website bij Organisatie.

  • Declareren voor de organiserende vereniging
    Voor de organiserende vereniging van een wedstrijd in district Oost is hier de financiële bijlage uit het Handboek te downloaden, deze bijlage digitaal invullen en toevoegen bij het declaratieformulier 3. Vereniging. Het declaratieformulier 3 kun je hier downloaden.​

​​​​Digitaal inschrijven voor een wedstrijd
Inschrijven voor de meeste wedstrijden van turnen heren, turnen dames, acrobatische gymnastiek en trampolinespringen en springen moet via het KNGU-loket. Iedere vereniging (secretariaat) heeft van de KNGU inloggegevens ontvangen. Na het inloggen bij het KNGU-Loket vind je onder “wedstrijd” de optie “inschrijven”. Bij ieder te nemen stap staat een beschrijving wat je moet doen. Om te kunnen inschrijven dient de vereniging een train(st)er met een geldige licentie op de ledenlijst te hebben staan. Daarnaast moeten de leden, met het juiste geslacht en geboortedatum, in de ledenadministratie van DigiMembers staan. Handleidingen om digitaal in te schrijven vind je op deze pagina.