Vorige
Volgende
 
Verhaal van
Amber-Fé de Vos

Amber-Fé op Het Grote Gymfeest"

Hoi,

Mijn naam is Amberfé ben 8 jaar en wat ik het allerliefste doe?! Turnen! (bij BredaGym) en als ik thuis ben, filmpjes kijken van the hard way to succes of turnpakjes ontwerpen & kleuren, en oja snoepen, daar ben ik ook dol op! Dus je snapt wel hoe blij ik was toen ik hoorde dat ik 1 van de gelukkige winnaars was voor het ontbijt met Epke Zonderland tijdens het grote Gymfeest !

Het was helemaal in Volendam maar we gingen de avond ervoor al weg en sliepen in een vakantie huisje vlakbij. Ik was erg zenuwachtig om Epke te ontmoeten maar al snel was het erg gezellig met alle andere kinderen. Er was volop eten en drinken. Epke ging bij alle tafels even langs
Ik had een Epke poppetje van klei gemaakt aan een rekstokje dat we in een bloemstukje hadden geprikt volgens mij vond hij het een mooi kado!

Daarna mocht ik zijn handtekening.Na het ontbijt gingen we naar de gymzaal , daar mochten we lekker sporten en ging Epke nog even zelf aan de rekstok, en hij is echt zooooo goed! Er waren heel veel kinderen in de zaal maar gelukkig kon ik ook even aan de rekstok zwaaien bij Epke.
Het was een hele leuke ochtend. Ik zou ook wel Wereld Kampioen willen worden!

Groetjes,

Amber-Fé de Vos 

Bekijk hier de video van de mooie dag op Het Grote Gymfeest!