Vorige
Volgende
Nieuws
6 juli 2016, 15:18 uur

Workshop ‘Sportief besturen’ in Lemmer en Waalwijk

In oktober wordt in Lemmer en Waalwijk de workshop 'Sportief besturen' georganiseerd. Deze technische bijscholing is bestemd voor trainers, coaches en gymclubbestuurders. Het thema van de workshop is sportiviteit en respect.

Sportiviteit en respect is een onderwerp dat alle clubs raakt ook al zijn we er ons niet altijd van bewust. Wat houdt dat in en wat betekent dit voor je club? Uiteraard hopen we dat jouw club niet te maken krijgt met extreme excessen, maar ook kleine en ogenschijnlijk onschuldige situaties vallen onder sportiviteit en respect zoals:

  • een ouder die net iets té fanatiek is,
  • een trainer/ster die een andere koers vaart dan het bestuur wil, 
  • de omgang onderling die soms op het randje is. 
  • Heb je als trainer, coach en bestuurder überhaupt invloed op dit onderwerp en zo ja, hoe?

'Sportief besturen' is een leerzame workshop met situaties en cases uit de praktijk in combinatie met theorie én ervaringen van andere clubs. De workshop reikt je tools aan om binnen je club aan de slag te gaan met het onderwerp sportiviteit en respect. 

Wanneer en aanmelden:
KNGU district Noord:
workshop op 1 oktober in Lemmer; neem contact op met Dirk Otten, via e-mail vsk.noord@kngu.nl of telefoonnummer 0528-234572 of 06-23607347

KNGU district Zuid: workshop op 10 oktober in Waalwijk, neem contact op met Kim van Olst via e-mail vanolst@kngu.nl. Inschrijven voor deze curusus kan tot 1 oktober aanstaande.

Dit nieuwsbericht komt terug in:

18-30 jaar 30+ 50+ 65+ Gymmen Dansen Turnen VSK