Nieuws
27 november 2017, 10:56 uur

Wereldkampioenschap Acrobatische Gymnastiek 2018 in Antwerpen

België maakt zich op voor een uniek gymnastiekevent voor alle acrofans! In de lente van 2018 gaat het Wereldkampioenschap Acrobatische Gymnastiek door in de Antwerpse Lotto Arena!

Van 13 tot 15 april is de Antwerpse Lotto Arena the place to be voor alle gymnastiekfans! 's Werelds beste acrogymnasten reizen dan af naar Antwerpen om te strijden om de titels.

Het Wereldkampioenschap Acrobatische Gymnastiek wordt gekoppeld aan een internationale jongerencompetitie, de World Age Group Competitions. Deze competities staan op de planning van 4 tot 10 april.

KNGU ledenvoordeel

Speciaal voor KNGU leden hebben wij samen met de Belgische bond een voordeeltarief samengesteld.
In voorverkoop kost een individueel ticket voor het WK € 20 voor de kwalificaties en € 25 voor de finales.
Voor de jongerencompetitie, de World Age Group Competitions, betaal je € 16 voor de kwalificaties en € 18 voor de finales.

Maar speciaal voor onze KNGU-clubs is er een extra voordeeltarief uitgewerkt! Kom je met je club met minimum 20 personen naar het WK of de WAGC? Dan geniet je van een voordeel tarief! Vraag de kortingscode op bij je club!

Neem ook een kijkje op de eventwebsite en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes door je in te schrijven op de nieuwsbrief! En volg het laatste nieuws via:

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

Let's Team Up!
#acrobatics2018