Vorige
Volgende
 
Nieuws
8 februari 2017, 10:45 uur

TOOS danst musical

© TOOS Waddinxveen

Dans- en Turnvereniging TOOS organiseert zaterdag 11 februari drie swingende dansvoorstellingen in TOOS Plaza Waddinxveen

Dit jaar is de show artistiek ingevuld rondom het thema Musical. Alle dansgroepen en twirlteams brengen de musicals dichtbij huis. Van Sister Act tot Annie, van de Disney musicals tot High School Musical, van onbekende Woman in White tot de alom bekende Bodyguard! Hier en daar een mix van musicals of zelfs een zeer onopgeruimde kleedkamer, een zinkende Titanic en zeer bange weerwolfjes, maar toch zal het een swingende eenheid worden! En meezingen is geoorloofd!

In TOOS Plaza wordt momenteel koortsachtig gewerkt aan de laatste voorbereidingen, zodat het publiek straks kan genieten van drie zeer afwisselende en wervelende shows.

Ook genieten van deze muzikale dansvoorstelling? 

De shows vinden plaats tussen 15 uur en 21.30 uur. Kaartjes à 5 euro per voorstelling (kinderen 4 euro) zijn dagelijks vanaf 16 uur verkrijgbaar in TOOS Plaza, Staringlaan 18 in Waddinxveen. Op zaterdag 11 februari start de kaartverkoop telkens 1 uur voor aanvang van elke show. 

Dit nieuwsbericht komt terug in:

7-12 jaar 13-18 jaar 18-30 jaar 30+ Dansen Jazzdans