Vorige
Volgende
Nieuws
13 juni 2018, 10:16 uur

The Connection, nieuw event voor bestuurders!

Bestel nu 2 gratis tickets voor het nieuwe evenement voor Gymsportbestuurders!

Wil jij samen met andere gymsportbestuurders werken aan de toekomst van de club? Samen ervoor zorgen dat alle sporters hun passie met plezier uitoefenen? Kom dan naar The Connection, het podium voor bestuurders!

Tijdens The Connection draait het om leren van elkaar. Deel de best practices van jouw club of waar jij heel trots op bent en ga met elkaar in gesprek over belangrijke onderwerpen binnen de club. Er is alle ruimte om op een interactieve manier met elkaar én met experts te brainstormen over thema’s zoals accommodatiezaken, werkgeverschap, vrijwilligersbeleid of bijvoorbeeld veranderende wet- en regelgeving. Naast gymsportbestuurders en experts uit het vakgebied zijn er ook KNGU-medewerkers aanwezig om het gesprek mee aan te gaan.

Data en locaties
Op vijf avonden in oktober vindt The Connection plaats. Ontmoet elkaar op inspirerende locaties, in een leuke en frisse setting verspreid in het land. The Connection vindt in de avonduren plaats, van 17.30 - 22.00 uur. Wij zorgen voor een lichte maaltijd.

  • 4 oktober - Janssen-Fritsen in Helmond     
  • 10 oktober  - Johan Cruijff Arena in Amsterdam
  • 11 oktober  - Boerderij Burgersdijk in de Lier       
  • 16 oktober  - Thialf Stadion in Heerenveen
  • 18 oktober  - KDO Apeldoorn FSG campus in Apeldoorn

Bestel hier 2 gratis tickets voor The Connection!