Vorige
Volgende
Nieuws
19 februari 2018, 09:22 uur

Succesvol eerste Your Stage Event in Hengelo

© Peter Lammers

Meld je nu aan voor het Your Stage event in Den Bosch!

Op 18 februari vond het eerste Your Stage Evenement in de schouwburg in Hengelo plaats. Ruim 250 kinderen en volwassenen lieten aan ouders, familie en vrienden zien wat ze geleerd hebben. Vol energie en met een grote lach op het gezicht werd het podium van de schouwburg omgetoverd tot een ware recreatieve showplek. Van dans tot gym en acrobatiek, van een dubbele salto tot een koprol: alles komt voorbij tijdens Your Stage. 

Deze eerste editie van Your Stage sloot aan bij het bestaande Gym- en Dansgala. Deze show vierde dit jaar haar 40e verjaardag en wordt (mede) georganiseerd door HGV Hengelo. Your Stage wordt landelijk uitgebreid en haalt haar insipiratie onder andere uit het Gym- en Dansgala. Het volgende Your Stage Evenement is op 11 en 12 mei in Den Bosch! Check snel deze link en schrjif je in!

Your Stage
Met plezier een gedeelde passie op het podium tonen, nieuwe mensen binnen de gymsport ontmoeten én de show stelen staan bij Your Stage centraal. Your Stage omvat verschillende evenementen per jaar waarbij sporters van alle gymsportdisciplines en van alle leeftijden samen het podium op kunnen met een eigen demo. Your Stage geeft deelnemers de mogelijkheid om hun passie te uiten op het podium. En daarbij geldt: no rules! De deelnemers stellen zelf een showgroep samen om de demo helemaal naar eigen wens te ontwikkelen. De groepsgrootte, het decor, de attributen en de muziek worden zelf bepaald. Het is zelfs mogelijk een demo te maken waarin verschillende gymsportdisciplines een plekje hebben. Hierdoor biedt Your Stage de mogelijkheid iedere demo een persoonlijke touch te geven.

Talenten gezocht voor werkgroepen Your Stage
Lijkt het jou leuk om mee te helpen aan de leukste shows voor recreatieve gymsporters van Nederland? En sta jij te springen om jouw creativiteit, enthousiasme en kennis te gebruiken om deze shows te organiseren en te helpen bij de doorontwikkeling? Dan is dit je kans! Het Your Stage team is op zoek naar enthousiaste mensen die graag willen functioneren (op vrijwillige basis) in één van de werkgroepen in district Noord, Zuid-Holland en Mid-West. Lees hier meer en meld je aan!

Fotografie: Peter Lammers