Vorige
Volgende
Nieuws
11 mei, 14:52 uur

Projectteam Your Stage gezocht

Maak jij het verschil in de sport?

Ben jij het talent met een zelfstandige, enthousiaste houding en heb je affiniteit met de gymsport? Maak jij mensen graag enthousiast voor een evenement? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken de volgende talenten voor Your Stage.

Administratief talent - Verantwoordelijk voor alle administratieve handelingen rondom de evenementen. Onder andere deelnemersinschrijvingen beheer e-mail-account Your Stage.

Facilitair talent - Verantwoordelijk voor alle facilitaire zaken voor de (inter)nationale events. Denk hierbij aan materiaal, vervoer deelnemers, verzorgen kleding deelnemers.

Financieel talent - Gedeeltelijk verantwoordelijk voor het beheer van de gestelde budgetten voor de (inter)nationale evenents, coördinatie deelnemersbijdragen Wereld Gymnaestrada.

Communicatief talent - Verantwoordelijk voor het meedenken en het uitvoeren van het communicatieplan van de (inter)nationale events van Your Stage.

Organisatietalent - Verantwoordelijk voor het draaiboek voor voornamelijk de nationale events. Onder andere locaties, vrijwilligers, programma event.

Wat bieden wij?

  • Begeleiding en ondersteuning
  • De kans en ruimte om echt iets te betekenen voor de recreatieve sporters in Nederland
  • De mogelijkheid om je passie voor de gymsport over te dragen
  • Ruimte voor eigen inbreng en creativiteit
  • Reiskostenvergoeding
  • Een mooie afsluiting van dit project tijdens de Wereld Gymnaestrada in Dornbirn, Oostenrijk

Tijdsbesteding
Het gaat om het traject tot en met juli 2019. De schatting is dat ieder talent minimaal 2 en maximaal 6 uur per week zijn of haar steentje kan bijdragen. De planning is naar eigen inzicht. De tijdsbesteding van de projectteam is op vrijwillige basis.

Kun jij ons binnen 1 minuut overtuigen van jouw talent? 
Ben jij enthousiast geworden én heb jij zin om in de sport echt het verschil te maken? Presenteer je dan in een korte pitch en app deze voor vrijdag 26 mei a.s. naar 06-82327513. De manier waarop mag je zelf bepalen, denk bijvoorbeeld aan een kort filmpje. Kies de manier die het beste bij je past! Uiterlijk dinsdag 6 juni ontvang je van ons een reactie.

Vragen?
Voor vragen neem je contact op met Milou via yourstage@kngu.nl.

Your Stage
Your Stage bestaat uit verschillende recreatieve evenementen en is gekoppeld aan de cyclus van de Wereld Gymnaestrada. De Wereld Gymnaestrada wordt één keer in de vier jaar georganiseerd waarbij de eerstvolgende editie in juli 2019 plaatsvindt. In de aanloop naar de Wereld Gymnaestrada worden er in Nederland verschillende Your Stage events georganiseerd. Klik hier voor meer informatie over Your Stage.