Vorige
Volgende
                   
Nieuws
10 juni 2016, 14:38 uur

Ook internationale toppers aanwezig op Fantastic Gymnastics NK 2016

Op 25 en 26 juni 2016 is het zover, het grootse gymsportevenement Rotterdam Ahoy, genaamd ‘Fantastic Gymnastics NK2016’. Tevens wordt in het Sportpaleis voor turnen dames en turnen heren één van de kwalificatiemoment gehouden voor de Olympische Spelen in Rio, met internationale deelname.

Turnen dames, turnen heren, trampolinespringen, ritmische gymnastiek, acrobatische gymnastiek, Freerunning Speed, jazzdans en streetdance gaan strijden om de Nederlandse titels. Daarnaast zijn er wedstrijden om de Ahoy Cup bij het groepsspringen, turnen dames en rhönradturnen. Bezoekers kunnen ook zelf springen, dansen, gymmen en turnen op het grootste beweegplein van Nederland. 

Internationale deelname
Naast de Nederlandse top zijn er in Ahoy ook gerenommeerde internationale namen aanwezig tijdens het NK en kwalificatiemoment bij turnen dames en heren. Zo zal de complete Belgische ploeg deelnemen en turners uit Spanje, Chili en Roemenië, waaronder de bekende Marian Dragulescu. Bij de dames is ook Sherine El Zeiny vertegenwoordigd, bekend Nederlands turnster die op de Olympische Spelen uitkomt voor Egypte.

De kwalificatiewedstrijd voor de Olympische Spelen is op zaterdag vanaf 15.15 uur in het sportpaleis. 
Bekijk hier het volledige programma. 

Voor meer info en tickets? www.fantasticgymnastics.nl