Vorige
Volgende
 
Nieuws
23 mei 2016, 15:31 uur

NK Freerunning Speed tijdens Fantastic Gymnastics NK2016

Op zaterdag 25 en zondag 26 juni 2016 vindt tijdens Fantastic Gymnastics in Ahoy het eerste Nederlands Kampioenschap Freerunning, categorie SPEED plaats.

Bij deze speedcontest is het de bedoeling om een vastgesteld parcours op een zo snel en efficiënt mogelijke manier af te leggen. Er zal een spectaculair parcours worden neergezet waarbij er in verschillende
(leeftijds)categorieën kan worden gestreden om een zo snel mogelijke tijd te noteren.

Schrijf je nu alvast in via JUMP academy

Klik hier voor de laatste info.

Freerunning jam
Naast de speedcontest zal er ook een grote jam worden georganiseerd waar deelnemers en overige sporters vrij kunnen trainen op een eveneens spectaculaire opstelling. Om de jam niet te verstoren is er een aparte opstelling voor de jam en een aparte opstelling voor de speedcontest. De jam zal op zowel zaterdag als zondag plaatsvinden en de speedcontest alleen op zaterdag! Op zondag is de opstelling van de speedcontest ook beschikbaar voor vrij trainen!

Tickets
Tickets zijn hier verkrijgbaar. Deelnemers aan de Speedcontest kunnen zondag op vertoon van hun polsbandje gratis deelnemen aan de jam. Ook als je lid bent van een KNGU gymclub krijg je via de speciale ticketlink van jouw club exclusief voordeel! 

 

     

Dit nieuwsbericht komt terug in:

7-12 jaar 13-18 jaar Springen Freerunning