Vorige
Volgende
Nieuws
8 december 2018, 17:30 uur

Nederlandse teamtitel voor springers Flik-Flak Den Bosch

Trampolinespringers Senna van Gelder, Luuk Swinkels, Milco Abrahams en Jackie Lionahr van Flik-Flak Den Bosch hebben de Nederlandse titel voor clubteams gewonnen. De Bossche formatie kwam in Alkmaar tot een totaal van 152,495 punten.

In de finale kwamen drie van de vier springers in actie en alle scores telden mee voor het eindresultaat. Van Gelder, Swinkels en Abrahams toonden in de finale stabiele oefeningen die hen uiteindelijk de Nederlandse titel opleverden. 

Het zilver was voor het tweede team van Flik-Flak, bestaande uit Cas Westbroek, Julia van Ham, Joep van de Wetering en Caitlin van den Heuvel (144,825). 

Claudia de Graaf, Bram Marskamp, Daan Bergsma en Danielle Bogaards van TSH Heerenveen behaalden met 144,235 punten het brons. 

Titelverdediger Triffis Alkmaar (bestaande uit Bo Bet, Jordy Mol, Roel Teillers en Niamh Slattery) miste dit jaar door een misser in een van de oefeningen het podium. Met 120,840 punten eindigden zij op plek vier. Triffis wist de afgelopen vijf jaar de Nederlandse titel nog te veroveren.