Vorige
Volgende
 
Nieuws
17 februari 2017, 09:11 uur

KNGU en Nea International verlengen samenwerking tot OS 2020

© KNGU

Tijdens de training van de nationale turnselectie van de heren hebben Nea International en de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie de samenwerking verlengd voor de gehele olympische cyclus tot en met het jaar 2020.

Nea International en de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie werken al lang samen en vandaag is opnieuw een meerjarenovereenkomst tussen beide partijen afgesloten.
Door deze samenwerking blijft Nea hierbij official supplier voor alle medische- en sportbraces aan de KNGU. De samenwerking is intensief waarbij topsporters, coaches, paramedische begeleiders en sportartsen betrokken zijn ter bevordering van de optimale prestatie. Nea international is actief op het gebied van orthopedische braces onder de merken Push Braces en PSB Sportbraces. Nea is sterk in het creëren van onconventionele oplossingen voor de bescherming of ondersteuning van het menselijk lichaam die gezond en comfortabel bewegen mogelijk maken. Nea is al jaren official supplier voor de KNGU. “Wij halen elke keer waardevolle informatie uit de samenwerking met deze sporters in de topsportprogramma’s van de KNGU. Zij weten als geen ander wat er nodig is om op topniveau te presteren, aldus Raymond Wolfs van Nea International . Wij zijn erg verheugd dat wij vandaag weer een overeenkomst hebben kunnen tekenen met de KNGU.”

Namens de KNGU heeft Roel Bron, programmacoördinator turnen heren het contract vandaag ondertekend. “Met deze langdurige samenwerking die wij opnieuw aangegaan zijn voor de gehele Olympische cyclus, hebben wij ons verzekerd van een goede ondersteuning voor onze topsportprogramma’s.” Niels Hagen, begeleidend sportfysiotherapeut van het nationale team heren turnen: “Ik werk al geruime tijd naar tevredenheid met de braces van Nea International, ook van de turners vanuit het nationale team krijg ik positieve feedback. Ik ben blij dat de KNGU voor de komende olympische cyclus weer een samenwerking is aangegaan met Nea International.”

De Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie is na de succesvolle Olympische Spelen in Rio begonnen aan een nieuwe olympische cyclus en gestart met de voorbereiding naar de spelen van 2020 in Tokio. Het eerste grote evenement is het Europees Kampioenschap Turnen van 18 t/m 23 april in Cluj Napoca (Roemenië). De trajecten in voorbereiding op het EK zijn inmiddels in volle gang.

Dit nieuwsbericht komt terug in:

13-18 jaar 18-30 jaar Turnen Turnen Heren Over KNGU