Vorige
Volgende
                   
Nieuws
9 november 2016, 18:28 uur

Holland’s Got Talent komt terug!

De voorbereidingen voor het negende seizoen van de grootste en meest gevarieerde talentenshow zijn in volle gang.

Begin 2017 is Holland’s Got Talent terug bij RTL 4 en voor dit nieuwe seizoen zijn wij op zoek naar het beste en meest verrassende talent van Nederland. Op het grootste en leukste open podium kan iedereen zijn of haar talent laten zien aan de professionele jury.

Holland’s Got Talent is een succesformule, vele kandidaten hebben dan ook nog steeds veel profijt van hun deelname aan het televisieprogramma. Denk aan bijvoorbeeld aan Boy Looijen met zijn spectaculaire rhönradact, zanger en Voice-jurylid Waylon, hij beleefde zijn grote doorbraak dankzij zijn deelname aan Holland’s Got Talent, maar ook girlband TP4Y, Amira het operameisje, act, de gymnasten van Quattro-bar en nog vele anderen hebben hun carrière dankzij Holland’s Got Talent een enorme boost kunnen geven.
Kortom Holland’s Got Talent is een uitstekende plek om jouw act in de spotlight te zetten. De mogelijkheden zijn enorm. Het miljoenenpubliek zorg natuurlijk voor extra bekendheid!

Aanmelden
Dus ben jij of ken jij hét nieuwe talent van Nederland? Dan zien wij graag de aanmelding of tip tegemoet. Jong of oud, alleen of in een groep? Iedereen is welkom bij Holland's Got Talent! Aanmelden is mogelijk via deze website

Vragen
Heb je vragen, tips of opmerkingen? Dan mag je een mail sturen naar Bluecircle