Vorige
Volgende
 
Nieuws
17 juli 2017, 14:19 uur

Internationale wedstrijd dames turnen op 9 & 10 september in Duiven

De KNGU organiseert in samenwerking met sv Thuve Duiven tijdens het weekend van 9 en 10 september een internationale wedstrijd voor dames turnen

De wedstrijd vindt plaats in het sportcentrum Triominos van sv Thuve. Hieraan doen in totaal zes verschillende landen mee, Nederland, België, Egypte, Engeland, Israël en Spanje.

Tijdens dit weekend vindt tevens de WK kwalificatie plaats voor het dames turnen. Aan deze kwalificatie doen acht Nederlandse turnsters mee: Marieke van Egmond, Elze Geurts, Kirsten Poldermans, Eythora Thorsdottir, Mara Titarsolej, Tisha Volleman, Lieke Wevers en Sanne Wevers. Het WK vindt plaats van 2 t/m 8 oktober in Montreal, Canada.

Het hele weekend zullen er verschillende events worden georganiseerd rondom het turntoernooi in Duiven. De Nationale sportweek wordt bijvoorbeeld feestelijk geopend op zaterdag op het plein voor het sportcentrum Triominos. Verder staat het hele weekend voor het sportcentrum een groot beweegplein dat toegankelijk is voor bezoekers van de wedstrijd. Op het beweegplein is er ruimte op te springen, klimmen en klauteren. Het beweegplein is uitdagend voor groot en klein en wellicht scoor je na afloop van het toernooi nog wel een handtekening van één van de turntoppers.

Reserveer het weekend van 9 & 10 september alvast in je agenda! De kaartverkoop voor de wedstrijd start dinsdag 1 augustus, check de Website, Facebook & Instagram van de KNGU!

Dit nieuwsbericht komt terug in:

Turnen Turnen Dames