Vorige
Volgende
Nieuws
18 oktober 2017, 14:32 uur

Eerste Your Stage Event in Hengelo

Steel de show op het Gym- en Dansgala 2018

Op 18 februari 2018 vindt het allereerste Your Stage Event plaats; het Gym- en Dansgala in Hengelo! Het Gym- & Dansgala is een ‘superuitvoering’ waar verenigingen uit District Oost één of meerdere nummers van hun eigen uitvoering of acts van (demo)groep(en) voor een breder publiek laten zien. Check de facebookpagina voor een impressie van voorgaande edities! Bekijk snel hoe je je kunt inschrijven! Check deze link.

Your Stage
Met plezier een gedeelde passie op het podium tonen, nieuwe mensen binnen de gymsport ontmoeten én de show stelen staan bij Your Stage centraal. Your Stage omvat verschillende evenementen per jaar waarbij sporters van alle gymsportdisciplines en van alle leeftijden samen het podium op kunnen met een eigen demo. No rules Your Stage geeft deelnemers de mogelijkheid om hun passie te uiten op het podium. En daarbij geldt: no rules! De deelnemers stellen zelf een showgroep samen om de demo helemaal naar eigen wens te ontwikkelen. De groepsgrootte, het decor, de attributen en de muziek worden zelf bepaald. Het is zelfs mogelijk een demo te maken waarin verschillende gymsportdisciplines een plekje hebben. Hierdoor biedt Your Stage de mogelijkheid iedere demo een persoonlijke touch te geven.

Evenementen Your Stage
Voor 2018 en 2019 staan de eerste drie evenementen van Your Stage in Nederland gepland. Naast de drie evenementen in Nederland vindt er in 2019 de Wereld Gymnastraeda in Dornbirn (Oostenrijk) plaats. Met gemiddeld 20.000 deelnemers per editie, is het voor recreatieve sporters een unieke kans om het concept van Your Stage in het buitenland te ervaren.