Vorige
Volgende
       
Nieuws
24 juli 2017, 10:10 uur

Een week vol actie op de World Games & EYOF

Namens Nederland komen deze week veel gymnasten in actie. In Wroclaw, Polen worden op dit moment de World Games gehouden en in Györ, Hongarije staan drie turnsters en drie turners klaar om te beginnen.

EYOF

De volgende Nederlandse turnsters uit de Jong Oranje selectie zijn afgereist naar Hongarije en zullen deelnemen aan de EYOF: Juliëtte Pijnacker (TurnZ Amsterdam), Sanna Veerman (TurnZ Amsterdam) en Astrid de Zeeuw (TON Almelo).
Vanuit de mannen doen de volgende turners uit de Jong Oranje selectie mee: Wesley de Haas (O&O Zwijndrecht), Bradley Noordzij (O&O Zwijndrecht) en Jaro van Wijngaarden (SV PAX Haarlemmermeer). De reserveturner Emilio Martina Perez en de reserveturnsters Sara van Disseldorp en Laura de Witt hebben zich het hele voorbereidingstraject volledig ingezet, maar hun avontuur eindigt hier, zij zijn nu niet meegereist naar Hongarije. 

 

The World Games

De World Games vinden in Wrocław voor de tiende keer plaats. Het multisportevenement geldt als de Olympische Spelen voor niet-olympische sportdisciplines. Namens Nederland komen het acrobatisch duo Nicole Eykelenboom en Djenti Verbrugge (DOS Monster) en trampoline duo Carlijn Blekkink en Tara Fokké (Flik Flak Den Bosch) uit in Polen.

The World Games zijn live te volgen via de live stream 

Het laatste nieuws mbt de World Games is elke dag te volgen via de site van The World Games NL met oa een dagelijke talkshow mét de sporters.

Een dagverslag van het acrobatische duo is hier te vinden

 

Mis niets en volg al onze gymnasten! Hieronder het totale schema met alle wedstrijden en tijden. Op Facebook & Instagram zijn onze sporters te volgen!

Maandag 24 juli World Games Acrogym
15.15 uur  - Balans oefening met duo Nicole & Djenti
17.15 uur  - Tempo oefening met duo Nicole & Djenti 

Dinsdag 25 juli EYOF
10.00 uur - Kwalificatie + teamfinale turnen Heren, met Jaro, Bradley & Wesley

Woensdag 26 juli World Games Synchroon Trampolinespringen
16.00 uur - Kwalificatie met Carlijn & Tara 
20.45 uur - Finale

Woensdag 26 Juli EYOF 
10.00 uur - Kwalificatie + teamfinale turnen Dames

Donderdag 27 juli EYOF
12.00 uur - Meerkamp finale turnen Heren
16.00. uur - Meerkamp finale turnen Dames

Vrijdag 28 juli EYOF
14.00 uur - Toestelfinales

Zaterdag 29 juli EYOF
14.00 uur - Toestelfinales