Vorige
Volgende
                           
Nieuws
26 juni 2016, 18:11 uur

Een gymsportweekend vol dynamiek en spanning

© KNGU / Frans Hoek
© KNGU / Frans Hoek

Een dynamische zondagmiddag vol spanning, sensatie en entertainment. De gymnasten strijden allen voor een eerste plek en laten zich van hun beste kant zien. Dit levert velen mooie momenten op. Bijvoorbeeld bij de acrobatische gymnastiek waar de teams op het hoogste niveau alles uit de kast halen om de jury te imponeren.

In het Sportpaleis van Ahoy zijn de toestelfinales van de dames en heren Senioren in de eredivisie een waar spektakel. Er worden grote successen behaald. Bart Deurloo wint met15:200 pt. op rek net als gister goud. Ook Sanne Wevers laat zien wat ze waard is. Op de balk behaalt ze de hoogste score van de dag: 15:650 pt. Uiteraard zijn er naast de winnaars ook altijd degenen die zich ondanks hun inspanningen onder de top eindigden waardoor ze zich wat teleurgesteld voelen. Gelukkig biedt het meelevende publiek op die momenten veel steun. Voor hen is deze middag een mooie gelegenheid om te genieten van de Nederlandse top. 

Dit NK weekend doet veel met alle aanwezigen. De bevestigende blik van de coach, na de oefening. De vreugde van familie en vrienden. De emotie van de sporters zelf. Ze laten stuk voor stuk zien dat we trots mogen zijn op de Nederlandse gymnastiek.

Fantastic Gymnastic 2016 kunnen we ook dit jaar weer een groot succes noemen. Dank aan alle sporters de vrijwilligers en het fantastische publiek. Op naar volgend jaar!