Vorige
Volgende
 
Nieuws
26 juli 2017, 22:02 uur

BRONS voor trampoline springsters Carlijn Blekkink en Tara Fokké!

© Bron: The World Games NL

De Nederlandse springsters plaatsten zich vandaag als vijfde voor de finale van de World Games in Wroclaw en wisten er daar nog een schepje bovenop te doen.

Carlijn Blekkink en Tara Fokke sprongen een erg goede finale-oefening en behaalden 46,200 punten. Alleen de teams uit Oekraïne (48,100) en Azerbeidzjan (46,250) eindigden boven ze. 

Tara Fokké en Carlijn Blekkink: "Het was alles of niets. Met brons is het alles geworden." Een ontzettend mooie prestatie voor deze trampoline springsters van Flik Flak Den Bosch.

De World Games is een multisportevenement dat geldt als de Olympische Spelen voor niet-olympische sportdisciplines. Voor dit internationale vierjaarlijkse multisportevenement heeft Nederland zich met 79 sporters gekwalificeerd in 14 sporten. Naast het trampoline duo, kwam namens de KNGU ook een acrobatisch paar in actie op de World Games. Het duo Nicole Eykelenboom/Djenti Verbrugge werd zesde en deed een mooie ervaring op tijdens dit grote toernooi. De rest van de Nederlandse delegatie is te volgen via de World Games NL.

Dit nieuwsbericht komt terug in:

Springen Trampolinespringen