Nieuws
5 oktober, 08:39 uur

150 jaar gymsport tijdens a Touch of Gold

We vieren aan het einde van dit jaar tijdens A Touch of Gold ook ons 150 jaar gymnastieksport jubileum. De derde editie van A Touch of Gold neemt je dit jaar mee in de rijke geschiedenis van onze sport.

In een nieuwe show vol wereldsterren en met al onze Olympische turnhelden passeren het eerste Olympische turngoud in 1928 tot de gouden medailles van Epke en Sanne tijdens de laatste twee Spelen de revue. Alle reden om het evenement te bezoeken met je club, familie en/of vrienden.

Twintig jaar lang Gym Gala; een evenement dat in al die tijd uitgroeide tot het jaarlijkse hoogtepunt van het gymsportjaar. A Touch of Gold dat gestoeld is op dezelfde uitgangspunten als het Gym Gala, de bezoekers onderdompelen in de wereld van dans, acrobatiek en gymnastiek, slaat aan en trekt volle zalen. In de afgelopen twee jaar was de Ziggo Dome meer dan ooit gevuld met bezoekers die niet eerder een gymnastiekevenement hadden bijgewoond. En stuk voor stuk gingen de bezoekers weg als fans, verrast door het spektakel en de schoonheid van onze sport die dit jaar haar 150 jarige bestaan viert.

Zelf optreden voor tienduizend toeschouwers kan door mee te doen met de The Golden Move. We gaan dit jaar ‘Op zoek naar de nieuwe Zurcaroh’; een groepsoptreden van jou en jouw teamgenoten waarmee je kunt schitteren tijdens A Touch of Gold 2018. Acrobatiek, Dans, Ritmisch of een andere discipline, laat je fantasie en creativiteit de vrije loop en verras ons en het publiek in de Ziggo Dome op 29 december. Voor alle informatie over deelname klik hier.

KNGU leden hebben extra voordelen ! Kom je met je vrienden en/of familie dan krijg je de KNGU leden korting en heb je dit jaar ook de gelegenheid om je bezoek uit te breiden met allerlei leuke extra’s. Al met al genoeg redenen om het jaar op 29 december feestelijk af te sluiten.

Alle informatie over A Touch of Gold, het programma, de acts, kaartverkoop, kortingen voor KNGU leden en toegankelijkheid van de Ziggo Dome, kun je vinden op de website A Touch of Gold.