BERG Tuintrampolines

De populariteit van trampolinespringen heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen

Opvallend is dat slechts veertig bij de KNGU aangesloten verenigingen trampolinespringen aanbieden. Eén van de redenen is dat wedstrijdtrampolines duur zijn, waardoor maar weinig verenigingen ze kunnen aanschaffen. De commissie Trampolinespringen van de KNGU wil in samenwerking met BERG Toys alle KNGU-leden de mogelijkheid bieden om trampolinespringen in hun lesaanbod op te nemen. KNGU-leden krijgen daarom bij de aanschaf van een EazyStore BERG Toys tuintrampoline speciale korting. Vanaf   € 570,- incl. BTW  kunt u nu een BERG Toys tuintrampoline aanschaffen. 

BERG Toys 
BERG Toys positioneert zich als “The Safest Choice”. Daarbij zorgen zij niet alleen voor een goede kwaliteit, maar streeft BERG Toys ook na om kinderen goed te leren springen, waardoor er minder ongelukken gebeuren. Zo zit er bij de aanschaf van elke tuintrampoline een DVD met springinstructies. De BERG Toys tuintrampolines zijn niet te vergelijken met de goedkope tuintrampolines die te koop zijn bij de meeste speelgoedzaken en/of bouwmarkten. Kortom, de tuintrampolines van BERG Toys fungeren als betaalbare en veilige “jumping stone” voor de alle KNGU clubs in Nederland om het (trampoline-)springen toe te voegen aan hun lesaanbod. 

Verzekering
Een model tuintrampoline van BERG heeft de KNGU opgenomen in haar verzekeringspakket. De EazyStore. 

Informatie
Alle informatie over deze speciale actie kunt u lezen in deze folder 'Samenwerking KNGU - BERG'. Voor vragen over de tuintrampolines kunt u contact opnemen met: 

KNGU secretariaat afdeling Sportparticipatie via telefoonnummer 055–5058716 of via de mail sportparticipatie@kngu.nl 
BERG Toys – mailen info@bergtoys.com of bellen 0318-467171