Opleidingen en bijscholingen

De KNGU biedt diverse opleidingen voor KNGU-leden en niet-leden. Houd je kennis actueel, volg de bijscholingen!

Leden van een bij de KNGU aangesloten gymclub kunnen tegen een gereduceerd tarief opleidingen volgen. De KNGU-opleidingen zijn bedoeld om kader op te leiden zodat iedere gymclub gekwalificeerde leiding heeft. 

Bijscholingen en juryopleidingen
Via het volgen van bijscholingen en juryopleidingen houd je de kwaliteit van bestaand kader en juryleden op peil. De opleidingen en bijscholingen vinden diverse keren per jaar plaats en worden gegeven door experts uit het werkveld van de KNGU.

KNGU-Campus
Speciaal voor opleidingen heeft de KNGU een website de KNGU- Campus. Hier is meer informatie te vinden over de diverse opleidingen en bijscholingen. In de agenda staat waar en wanneer welke opleiding c.q. bijscholing wordt georganiseerd. vind je ook alle andere informatie over opleidingen, bijscholingen, inschrijfmogelijkheden, waar en wanneer er opleidingen zijn, contactpersonen, licenties, het bestellen van opleidingsmateriaal, etc.

Inschrijven
Inschrijven voor een KNGU opleiding gaat via de KNGU Campus

Kosten
Leden van een bij de KNGU aangesloten gymclub kunnen tegen een gereduceerd tarief opleidingen volgen. Ben je geen KNGU-lid, dan betaal je iets meer. Zodra je lid bent, kun je tegen het gereduceerde tarief een opleiding volgen. Er geldt daarbij geen minimum hoe lang je al lid moet zijn van een bij de KNGU aangesloten gymclub. We hanteren hierbij de volgende tarieven: 

a. voor KNGU-leden,
b. voor KNGU-licentiehouders,
c. voor niet-KNGU-leden.

Wil je weten wat een bijscholing kost? Kijk voor meer informatie op de webiste van de KNGU-Campus

Vragen?
Voor de medewerkers opleidingen in de districten klik hier. Voor de medewerkers Clubmanagement pleidingen op het bondsbureau klik hier

Bekijk hier:

Lees meer over KNGU opleidingen