Vorige
Volgende
Evenementen
zaterdag 23 jun

Dutch Gymnastics - The Finals 2018

23 t/m 24 juni

Op 23 en 24 juni vieren we de gymsport met hét grote, centrale finaleweekend in Rotterdam Ahoy. Finales in maar liefst 9 disciplines van de gymsport en met ruim 5000 deelnemers.

Op hét sportpodium van Nederland halen de beste gym-, turn-, spring-, en danstalenten alles uit zichzelf voor het nationale eremetaal. Daarnaast strijden onze nationale turnselecties ook nog voor een plekje in het team dat Nederland mag vertegenwoordigen op de Europese Kampioenschappen. Ook het Dance2Demo seizoen wordt groots afgesloten in Rotterdam. De beste dansacts zie je nog een keer terug tijdens een finale optreden bij Dance2Show! Naast sport kijken kan je ook zelf je grenzen verleggen op de finale van de Gym Experience. Probeer de nieuwste items uit en laat zien wat je kan op het grootste plein van Nederland.

Rotterdam Ahoy Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
Website
Tickets bestellen

Bestel nú je tickets voor hét grote, centrale finaleweekend in Rotterdam Ahoy

Bestel nu je tickets
Tickets zijn nu hier te bestellen!

Ledenkorting
Als lid van de KNGU mag je met korting tickets bestellen voor Dutch Gymnastics – The Finals. Ter ere van de 150e verjaardag van de gymsport is er dit jaar 15% korting voor alle leden! Vul in het vakje promotiecode het woord: LedenvoordeelKNGU in en ontvang op ieder ticket 15% korting.

Ticketverkoop aan de deur
Het is mogelijk om aan de deur van Rotterdam Ahoy tickets aan te schaffen voor Dutch Gymnastics – The Finals. Prijzen hiervoor liggen hoger dan in de online verkoop. Let op! Ledenkorting is niet van toepassing op de kassaverkoop.

Parkeren bij Ahoy
Rotterdam Ahoy beschikt over maar liefst 2000 parkeerplaatsen. Je betaalt €13,00 (dagtarief) voor een personenauto.  Voor touringcars bedraagt het tarief €45,-. Wil je verzekerd zijn van een parkeerplek op het naastgelegen parkeerterrein voor een personenauto? Voor €17,50 boek je een gegarandeerde plek. Klik dan hier

Heb je vragen of hulp nodig bij het bestellen van tickets? Stel je vraag via events@kngu.nl