Vorige
Volgende
Evenementen
vrijdag 07 jun

Jongens Turnkamp Pinkerweekend 2019

7 t/m 10 juni

Op vrijdag 7 juni 2019 is het weer zover!

Vier dagen lang zal jongens turnend Nederland de turnzaal en tenten in Beekbergen weer bezetten. Er is plaats voor 120 jongens met begeleiding van eigen vereniging. We trainen elke dag 4 uur, maar daartussen zitten de jongens ook niet stil. Leuke outdoor activiteiten en spelletjes horen er ook bij! Het kamp is niet alleen voor fanatieke sporters, maar ook voor trainers die zich verder willen ontwikkelen.

Vind je een heel Pinksterweekend te lang? Kom dan gewoon één of enkele dagen. De inschrijving is nu open! Schrijf je nu in als deelnemers of begeleider en/of trainer*. 
*Geeft u zich op als trainer? Geef dan bij “overige informatie” door: KNGU relatienummer en Licentiepunten aanvraag.

Een geheel verzorgd kamp vol sport en plezier bedraagt 126,- euro voor een deelnemer. Voor leiding en/of trainer zal deelname 84,- euro bedragen. Wil je een stoer T-shirt? Geeft dit dan gelijk op bij de inschrijving.

Dit jaar hebben we een nieuw ontwerp voor onze t-shirts! Een stoer t-shirt van Craft met het nieuwe DG -en Jongens Turnkamplogo erop.

Dit is niet het definitieve ontwerp, maar gaat er wel op lijken. Als je zo’n gaaf t-shirt zou willen dan kan je dit aanvinken op het inschrijfformulier.