Vorige
Volgende
Evenementen
zaterdag 13 okt

Dutch Gymnastics - The Coach

13 oktober 2018

Hét nieuwe event voor trainers en coaches.

Krijg frisse energie, ontmoet andere trainers en coaches, leer van elkaar, laat je inspireren en ontwikkel jezelf als coach! Tijdens The Coach staan kwaliteit, ontwikkeling en waardering centraal. Je ontvangt 10 licentiepunten bij deelname aan het event.

Échte verhalen van jullie

In de sport leven veel mooie, échte verhalen. The Coach biedt een podium voor verhalen van trainers, coaches en sporters. Tips en tops uit het veld, maar ook interessante vraagstukken staan centraal. Dit voor zowel de top- als breedtesport. Laat je daarnaast door experts uit het werkveld inspireren over sportoverstijgende thema's zoals de relatie met ouders, sportplezier, wat yoga kan betekenen voor de gymsport, blessurepreventie of omgaan met talenten. We zien je graag op 13 oktober bij de ALO in Amsterdam.

Lees er hier meer over.

Early Bird Tickets

De gymsport bestaat dit jaar 150 jaar en daarom krijgen de eerste 150 aanmelders 20% korting op het ticket voor het landelijke event! Je betaalt als KNGU-licentiehouder dan €68,- in plaats van €85,-! (Prijzen zijn exclusief €1,20 service- en betaalkosten)

Side events

Naast het landelijke event zijn er vijf sportspecifieke events voor coaches van niveau 2 tot en met 4. Je gaat samen aan de slag met sportspecifieke praktische thema's. Deze dagen zijn op 29 september in Winterswijk, 3 november in Goes, 24 november in Alkmaar en nog twee te plannen events in 2019. Meer informatie en inschrijven voor de vijf sportspecifieke events vind je hier.

Bij onze events worden foto- & videopnames gemaakt volgens de privacyverklaring.

ALO Amsterdam
Tickets bestellen