Vorige
Volgende
Evenementen
zaterdag 29 dec

Dutch Gymnastics - A Touch of Gold

29 december 2018

Het gouden randje van de kerstvakantie voor jong en oud! Op zaterdag 29 december is de Ziggo Dome twee keer het decor van een geheel nieuwe adembenemende show die je onderdompelt in de wereld van dans, acrobatiek en gymnastiek.

De derde editie van A Touch of Gold neemt je dit jaar mee in de rijke geschiedenis van 150 jaar gymnastieksport. Een ode aan de sport verpakt in een modern visueel spektakel vol entertainment. Van het eerste Olympische turngoud tijdens de Spelen in 1928 in Amsterdam tot de gouden medailles van Epke Zonderland en Sanne Wevers tijdens de laatste twee Spelen. Grensverleggend momenten die verrassend worden gepresenteerd in een unieke show vol wereldsterren en met al onze Olympische turnhelden. 

De KNGU viert dit jaar 150 jaar Gymsport en sluit dit af met een speciale editie van A Touch of Gold die in het teken staat van deze historische mijlpaal. Speciaal voor KNGU leden en verenigingen bieden we 10% korting op toegangskaarten voor A Touch of Gold voor de matinée of avondvoorstelling!

Groepen krijgen nog eens extra korting en voordelen; neem voor de speciale aanbiedingen contact met ons op! 

Houd daarnaast de site van A Touch of Gold goed in de gaten voor de bekendmaking van de artiest die dit jaar A Touch of Gold presenteert en voor de internationale acts die hun opwachting zullen maken tijdens deze bijzondere editie. Er zijn twee voorstellingen: matinée voorstelling om 13:00 uur en een avond voorstelling om 19:30 uur.

Ziggo Dome De Passage 100
1101 AX Amsterdam-Zuidoost

Speciaal voor KNGU leden en verenigingen bieden we 10% korting op toegangskaarten voor A Touch of Gold

Groepen krijgen nog eens extra korting en voordelen; neem voor de speciale aanbiedingen contact met ons op! 

Bestel hieronder je kaarten met de speciale ledenkorting!