Vorige
Volgende
Daarom

Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie

Epke Zonderland Olympische Spelen 2012 © Robin Utrecht
Een leven lang bewegen!
Wereldgymnaestrada 2011 Lausanne © Jan de Koning
Epke en Coco in actie op Het grote Gymfeest
Fantastic Gymnastics 2013 Streetdance
Zomerkampen
WK Turnen Antwerpen 2013 Sanne Wevers op Balk - WK Turnen 2013 © KNGU / Jan de Koning
Turnen Heren - Brug
Ritmische Gymnastiek - Fantastic Gymnastics © Yoshida fotografie
Peuter- en kleutergym
Zomerkampen
Deventer 2011 Landelijke Demogyjada © Jan de Koning
Turnen Dames - Vloer
Univé Gym Gala 2013 Freerunning © Jan de Koning
Deventer 2011 Landelijke Demogyjada © Jan de Koning
WK Turnen Antwerpen 2013 Noël van Klaveren op Sprong - WK Turnen 2013 © KNGU / Jan de Koning
Acrobatische Gymnastiek
Epke Zonderland Sportman van het jaar 2013 © KNGU / Jan de Koning
Fantastic Gymnastics 2013 Streetdance
Univé Gym Gala 2013 - Sekai © Jan de Koning
De KNGU in 2016

KNGU

Je hebt er misschien wel eens van gehoord of ons logo voorbij zien komen, maar waarschijnlijk vraag je je af, wat heeft de KNGU mij te bieden? Wij zijn van mening dat we iedere sport-geïnteresseerde onwijs veel te bieden hebben! Uiteraard ligt het eraan waarin je zelf geïnteresseerd bent en wat je hiervan wilt weten.

Win-win
Door middel van dit nieuwe platform hopen we jou in ieder geval de juiste informatie te kunnen bieden. Hoe specifieker je jouw gegevens invult, hoe beter wij je kunnen helpen. We hopen dat we met de informatie op onze site ons motto 'een leven lang bewegen', goed kunnen uitdragen. De Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) is de verbindend aanjager voor gymmend, turnend, springend en dansend Nederland. De sporter kan deze sporten op zijn/haar eigen niveau met plezier beleven, in wedstrijd- en sportvormen die passen bij de wensen en behoeften. Van meedoen tot excelleren. Met trots gaan wij er dan ook vanuit jouw sportwensen, of de sportwensen van jouw kinderen, te kunnen vervullen. Wij geloven in het belang van sporten en bewegen, en daarom proberen wij voor iedere levensfase passende mogelijkheden te bieden.

Evenementen
Daarnaast organiseert de KNGU ook grote evenementen, zoals het Univé Gym Gala of het Fantastic Gymnastics evenement in Ahoy. Uiteraard speelt de KNGU ook een grote rol in de topsport. Wij vertegenwoordigen bekende namen, zoals Epke Zonderland of Sanne Wevers. Zij zijn al jaren lid van de KNGU en kunnen hun ambities waarmaken bij één van de 1100 gymclubs in Nederland.

Meer informatie over de verschillende sporten, evenementen of de Nederlandse helden, is terug te vinden op deze site. Als je meer informatie wilt over het sportaanbod bij jou in de regio, kun je dit natuurlijk ook terugvinden!

Dit bericht komt terug in:

Gymmen Dansen Turnen Springen Over KNGU