Vorige
Volgende
                         
Daarom

Gymsport laat iedereen een leven lang bewegen!

Peuter- en kleutergym © KNGU
Peuter- en kleutergym
Univé Gym Gala 2013 Freerunning © Jan de Koning
Turnen Heren - Brug
Turnen Dames - Vloer
Rhönradturnen
Turnen Heren - Voltige
Ritmische Gymnastiek - Fantastic Gymnastics © Yoshida fotografie
Trampoline Springen - Fantastic Gymnastics 2013 © Sebastiaan
Acrobatische Gymnastiek - Fantastic Gymnatics 2013 © Sebastiaan
Aangepast sporten
Een leven lang bewegen!
Een leven lang bewegen!
Een leven lang bewegen!

Van jong tot oud en van klein tot groot!

Het verhaal van de gymsport laat zich vertellen aan de hand van de levensfasen van de mens. Van 2 tot 100 jaar, voor iedere levensfase biedt de gym-, turn-, dans- en springsport uitkomst! Dus bewegen is mogelijk voor de allerjongste kinderen, tot de ouders en de (jonge) grootouders.


Je hele leven lang bewegen begint dus al als peuter en eindigt eigenlijk nooit, of je nu springt, danst, gymt of turnt, je blijft in beweging!

Wij proberen dan ook verschillende sporten aan te bieden die passen bij iedere levensfase. De wens om te bewegen blijft, maar de invulling en behoeften veranderen. Hierbij kun je denken aan sportieve danslessen of aan balanstrainingen op latere leeftijd. Op deze manier groeien wij graag met onze leden mee en creëren we talloze mogelijkheden om in beweging te blijven. Wat ons betreft beweegt iedereen levenslang en blijven we op deze manier fit en vitaal!

Om aan te sluiten op de verschillende behoeftes, wordt er op verschillende manieren invulling gegeven aan 'een leven lang bewegen'. Kijk eens wat voor verschillende mogelijkheden de gymclub bij jou in de buurt aanbiedt!