Medewerker Sport & Win (0,6 fte)

In onze dynamische organisatie zijn we per direct op zoek naar een medewerker Sport & Win

 

Over KNGU

De KNGU is één van de grootste sportbonden van Nederland en zet zich in om 309.000 sporters, 1.000.000 fans, 1.000 clubbesturen en 8.000 trainers met passie en plezier de sport te laten beleven. Naast turnen en trampolinespringen, zijn onder meer freerunning, dans en het nijntje Beweegdiploma onderdeel van ons sportieve ‘assortiment’. Met wat wij doen zijn we verbindend aanjager en fungeren we als ‘gids’ voor de verschillende klantgroepen. Soms staan we zelf nog te kijken wat voor een impact sport en bewegen heeft. Met onze sporten dragen we bij aan de fysieke, mentale en sociale fitheid van veel mensen.

In onze nieuwe strategie en onder de vlag van Dutch Gymnastics zetten we onze klantgroepen centraal, waaronder sporters in allerlei leeftijden, van verschillende niveaus en in de verschillende gymdisciplines. Eén van deze klantgroepen zijn de (wedstrijd)sporters. Er worden jaarlijks honderden wedstrijden georganiseerd in het hele land. De vrijwiligers spelen hierin een cruciale rol. Naast het organiseren van deze wedstrijden, werken wij samen aan het vernieuwen van ons wedstrijd- en evenementenaanbod om aan te sluiten bij de wensen, behoeften en levensstijl van onze sporters. We streven ernaar iedereen plezier te laten beleven aan de sport; ieder op zijn eigen niveau.

Voor deze ontwikkeling binnen onze dynamische organisatie zijn we per direct op zoek naar een

        Medewerker Sport & Win (0,6 fte)


Als Medewerker Sport & Win ben je samen met je collega’s binnen het Sport & Win team verantwoordelijk voor de organisatie van alle wedstrijden in het land. Dat doe je niet alleen maar in samenwerking met de diverse landelijke commissies. Deze commissies, bestaande uit vrijwilligers, faciliteer je bij hun opdracht. Een uniforme aanpak voor het hele land en discipline breed is belangrijk inclusief het digitaliseren van alle processen. Alles met als doel de ervaring voor de sporter én de vrijwilliger te optimaliseren. Onze gedroomde nieuwe collega denkt ook proactief mee in het ontwikkelen en doorvoeren van nieuwe wedstrijdvormen. Meer plezier, meer beleving, meer beweging, daar streven we naar.

Heb jij affiniteit met onze disciplines Ritmische gymnastiek, Dans en/of Acrobatische gymnastiek? En wil jij helpen de organisatie voor deze wedstrijden op je te nemen?

Waar werk je aan?

 • Je stuurt de landelijke commissies aan en faciliteert hen in het organiseren van wedstrijden.
 • Je vereenvoudigt de processen – zowel binnen de KNGU als daarbuiten – om het organiseren van wedstrijden eenvoudiger én leuker te maken.
 • Je voert regie op het gebruik van toestellen en materialen.
 • Je haalt inzichten en ideeën op vanuit de wedstrijden, de sporters en de vrijwilligers als input voor nieuwe wedstrijdvormen en evenementen.
 • Je werkt mee in interne projecten voor de ontwikkeling en uitvoering van nieuwe wedstrijdvormen; inclusief nieuwe verdienmodellen.
 • Je hebt specifiek aandacht voor het creëren van sociale veiligheid en plezier binnen de KNGU wedstrijden en evenementen.

Van jou als medewerker Sport & Win verwachten wij?

 • Minimaal mbo werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar werkervaring (idealiter binnen een sportorganisatie en/of een vrijwilligersorganisatie)
 • Je bent een echte teamplayer; zowel binnen de verschillende KNGU projecten als in samenwerking met de vrijwilligers.
 • Je kunt goed luisteren maar je bent ook in staat je mannetje te staan en door te pakken als dat nodig is.
 • Je bent gestructureerd en brengt overzicht aan.
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met de gymsport, idealiter in één of meer van de disciplines: Ritmische Gymnastiek, Acrobatische Gymnastiek en/of Dans.

Lijkt het jou uitdagend om je in te zetten voor deze groep sporters en om meer plezier en beleving te brengen in onze wedstrijden, evenementen en ons aanbod? Zie jij ook kansen in de moderne technologie om processen te vereenvoudigen en beleving te vergroten? En krijg jij energie van het werken met vrijwilligers? Dan is dit je kans! Je wordt onderdeel van het Sport & Win team. De business unit manager coacht je bij jouw persoonlijke ontwikkeling en zorgt voor de juiste randvoorwaarden om je werk goed te kunnen doen. Schaal: 8 cao Sport.

Enthousiast

Ben jij het enthousiaste teamlid dat wij zoeken en kun je niet wachten je bijdrage te leveren? Presenteer je dan in een korte pitch en app deze uiterlijk 11 juli 2018 samen met je CV naar ons op 06-21476556. De pitch is bedoeld om een indruk te krijgen van wie je bent, jouw ambitie en motivatie. Beelden zeggen immers meer dan woorden. De eerste gespreksronde vindt plaats in week 29.

Vragen? Bel 06-53798153 Margot van Beusekom

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.